Hva skjer på Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett byr på et rikholdig program både på og bak scenen lørdag 30. august. Hele dagen er gratis, åpen for alle og passer for hele familien. Hit kan både nye og trofaste venner komme og lære noe nytt om Operaens kunstformer og om arbeidet fra idé til forestilling.

Åpne Scener på Operaen

Lørdag 30. august
Kl. 10.00 – 16.00
Gratis

Åpen hus på Operaen er et arrangement for hele familien hvor vi inviterer bak scenen til møter med kunstnere, håndverkere og kunstneriske ledelse. Du kan f.eks. få være tilstede på prøver, få en smakebit på fra kommende sesong og være med i åpen ballettklasse.

Du vil få muligheten til å komme tett innpå arbeidet med å lage alt fra kostymer, masker, parykker, sko og hår til kulisser og store scenetepper.

Vi inviterer deg også til å overvære prøver på forestillinger som settes opp neste år, og dessuten møte våre kunstneriske ledere, som har planlagt denne sesongen.

Noen prøver vil fremstå nærmest som en ferdig forestilling, mens andre vil gi deg innblikk i startfasen av en produksjon, der de involverte fremdeles utvikler uttrykk, bevegelse og konsept. Operabutikken og Brasserie Sanguine er selvsagt åpne og har spesialtilbud denne dagen.

www.operaen.no

Publisert: 14.06.2013 Oppdatert: 19.08.2014