Om Åpne Scener 2014

Åpne Scener er et landsomfattende arrangement hvor ulike musikk- og scenekunstinstitusjoner på hvert sitt vis ønsker publikum velkommen inn til mangfoldet foran og bak scenen. Ved inngangen til høstsesongen inviteres publikum inn til et mylder av aktiviteter, åpne prøver, kunstnertreff, kikk bak kulissene og mye annet. Årets Åpne Scener finner sted på ulike steder de tre siste helgene i august.

Ved inngangen til høstsesongen 2014 inviteres publikum i flere norske byer til å bli nærmere kjent med sitt eget teater- eller konserthus. En rekke steder åpnes dørene inn til mangfoldet foran og bak kulissene, og kanskje vil du få anledning til å komme på innsiden av en sceneproduksjon.

Åpne Scener vil foregå på like mange måter som det fins arrangerende institusjoner, og søker å gi publikum innblikk i noe av alt som rører seg rundt en forestilling eller konsert. Arrangementet finner sted på ulike steder de tre siste (lang)helgene i august: 

  • Fredag 15. - søndag 17. august
  • Fredag 22. - søndag 24. august
  • Onsdag 27. - søndag 31. august

Åpne Scener ble initiert av Norsk teater- og orkesterforening og Norsk teaterlederforum i 2012 og arrangert av teatre, orkestre, musikkensembler og operaselskap over hele landet. 

Bli med og opplev livet på musikk- og scenekunstinstitusjonene!

For fullstendig PROGRAM, se venstremeny.
Oppdatert program med klokkeslett og praktiske detaljer legges ut fortløpende. 

Følg også Åpne Scener på Facebook

Publisert: 18.06.2013 Oppdatert: 08.09.2014